Del arbeid du har gjort — ikkje eit oppdrag du treng hjelp til
0 / 900
Kontaktinfo — telefon, e-post, nettadresser og brukarnamn i andre appar — blir stoppa. Kontaktinfo blir delt når ei avtale er oppretta gjennom ByttSkill.